CARLSBERG SVERIGE

Staropramen Sortiment

I Carlsbergs portfölj ett av våra absolut viktigaste premiumvarumärken.

Mer om Staropramen öl

Staropramen är vår portföljs Tjeckiska pärla. Det är det största tjeckiska ölet i Sverige och i Carlsbergs portfölj ett av våra absolut viktigaste premiumvarumärken. Staropramen bryggs i Prag sedan 1869 och är 

en sann tjeckisk lager: Smakrik och balanserad – har karaktär men inga extremer. Det är ett öl som passar i många sammanhang och passar mycket bra till många maträtter.

Staropramen

Staropramens Demand Space  ”Reward and Indulge”  handlar om tillfällen av belöning och njutning. En belöning i form av en öl är ett vanligt konsumtionstillfälle och Staropramen med sin rika och balanserade smak av malt och humle  passar perfekt.  Du vill unna dig själv något extra. Det är ett medvetet val. Dessa till synes små stunder är viktiga och något våra konsumenter håller varmt om hjärtat.  Det kan vara hemma eller på en restaurang, pub eller bar, både tillsammans med mat eller när man bara vill ha något gott att dricka. Vare sig du är ensam, med en partner eller i en grupp, görs valet av en Staropramen för att tillgodose ett personligt behov av något speciellt, en belöning till dig själv.

BLI CARLSBERG KUND

ENKELT OCH SÄKERT ONLINE

Om du funderar på att bli kund hos Carlsberg och vill veta mer om alla fördelar kan du fylla i formuläret bredvid, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. På den här hemsidan har vi samlat intressant information om vårt sortiment och vår verksamhet, så att du får en tydlig bild av allt som Carlsberg kan göra för dig som leverantör.

Kontakta gärna oss på 020–55 25 25 ifall du har några frågor.

Intresseanmälan

Every Moment Counts