CARLSBERG SVERIGE

Somersby Sortiment

I vår inbjudande trädgård är ljuset varmt, optimismen stor och det gröna gräset fritt för alla som vill slå sig ner och umgås. Somerby cidervarumärken

I vår soliga smakvärld finns något för alla.

Somersby finns till för alla optimister, alla avspända livsnjutare och generösa humanister. Ni som odlar möjligheter där andra sår oro och alltid betraktar världen i färg och glaset som halvfullt.

I vår soliga smakvärld finns något för alla. Är du sugen på något sött eller uppfriskande, eller kanske rentav bara vill bryta av från öl…? Vi erbjuder ett brett utbud av smaker både med och utan alkohol. I vårt sötare sortiment hittar du fruktiga cider som smakar utmärkt tillsammans med is. Lika populära är vårt halvtorra utbud Sparkling Rosé och Sparkling Secco.

Här flirtar vi glatt med vinvärlden:

de passar dig som dricker vin och mousserande, men som ibland söker efter nya alternativ med lägre alkoholhalt.
Båda finns som 4,5% och 0,0%.

Vår senaste nyhet har snabbt blivit en succé både på Systembolaget och restauranger. Somersby Sparkling Spritz är en mousserande, bittersöt cider som balanseras upp av tydligt fruktig apelsin. Servera i ett vinglas med is och en skiva apelsin så får du den orangea färgen att poppa ännu mer. Perfekt att servera som aperitif eller efter maten. Med en alkoholhalt på 4,5% blir den ett bra komplement till dig som ibland vill dricka något med lägre alkoholhalt.

Välkommen in i vår soliga smakvärld för att ta del av det vi värderar högst av allt – gemenskapen.

ISN´T THAT WONDERFUL

Ett välkänt cidervarumärke

Det har länge varit ett av Sveriges största cidervarumärken. Det är ett välkänt sådant med hög kännedom bland konsumenterna. De förknippar produkten med ett brett utbud av goda produkter som är av av hög kvalitet och passar många tillfällen. Och visst finns vi till många tillfällen. Man kan dela upp vårt sortiment under söt och halvtorr:

Söt: Fruktig cider med härlig sötma, passar dem som föredrar sötare drycker och passar perfekt till snacks och plockmat.

Halvtorr – Rosé, Secco och Spritz: Till de som vill ha ett alternativ till vin/bubbel, krispig och elegant med en fylligare smak.

BLI CARLSBERG KUND

ENKELT OCH SÄKERT ONLINE

Om du funderar på att bli kund hos Carlsberg och vill veta mer om alla fördelar kan du fylla i formuläret bredvid, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. På den här hemsidan har vi samlat intressant information om vårt sortiment och vår verksamhet, så att du får en tydlig bild av allt som Carlsberg kan göra för dig som leverantör.

Kontakta gärna oss på 020–55 25 25 ifall du har några frågor.

Intresseanmälan

The joy of simple pleasures