CARLSBERG SVERIGE

Somersby Sortiment

I vår inbjudande trädgård är ljuset varmt, optimismen stor och det gröna gräset fritt för alla som vill slå sig ner och umgås. Somerby cidervarumärken

I vår soliga smakvärld finns något för alla.

Somersby finns till för alla optimister, alla avspända livsnjutare och generösa humanister. Ni som odlar möjligheter där andra sår oro och alltid betraktar världen i färg och glaset som halvfullt.

I vår soliga smakvärld finns något för alla. Är du sugen på något sött eller uppfriskande, eller kanske rentav bara vill bryta av från öl…? Vi erbjuder ett brett utbud av smaker både med och utan alkohol. I vårt sötare sortiment hittar du fruktiga cider som smakar utmärkt tillsammans med is. Lika populära är vårt halvtorra utbud Sparkling Rosé och Sparkling Secco.

Här flirtar vi glatt med vinvärlden! Somersbys sortiment passar dig som dricker vin och mousserande, men som ibland söker efter nya alternativ med lägre alkoholhalt. Båda finns som 4,5% och 0,0%.

Välkommen in i vår soliga smakvärld för att ta del av det vi värderar högst av allt – gemenskapen.

ISN´T THAT WONDERFUL

Ett välkänt cidervarumärke

I Somersbys sortiment kan alla hitta sin favorit – söta eller halvtorra drycker som passar till mat eller bara som aperitif.  Söt och fruktig? Eller elegant och halvtorr? 

Den söta cidern är en omtyckt dryck, med sin fruktiga, friska smak passar den perfekt till buffémat och lättare rätter. Men vanligast är kanske att den dricks som sällskapsdryck, väl kyld med mycket is till goda snacks. I vårt sortiment hittar du flera cidersorter med härlig sötma.

För den som föredrar en torrare cider av mer brittisk karaktär finns fler alternativ i vårt cidersortiment. Det är halvtorra, krispiga och elegantare drycker med fylligare smak som passar dem som föredrar en lägre sötma. Letar du efter alternativ till vin och öl som måltidsdryck, kommer du garanterat hitta något som passar. Vår cider i premiumsortimentet dricks med fördel till både kryddiga rätter, skaldjur, ljust kött, grillad fisk eller ost- och charkbricka. Ta en titt på respektive produkts smakbeskrivning för att hitta det du söker.

Somersby Sparkling Spritz

Vår senaste nyhet har snabbt blivit en succé både på Systembolaget och restauranger. Somersby Sparkling Spritz är en mousserande, bittersöt cider som balanseras upp av tydligt fruktig apelsin. Servera i ett vinglas med is och en skiva apelsin så får du den orangea färgen att poppa ännu mer. Perfekt att servera som aperitif eller efter maten. Med en alkoholhalt på 4,5% blir den ett bra komplement till dig som ibland vill dricka något med lägre alkoholhalt.

Att dricka cider utan alkohol betyder inte att man måste kompromissa med smaken. Oavsett om du föredrar sött eller torrt, fylligt eller friskt kan du vara säker på att du får 100 % härlig smak. Välkommen in i vår soliga smakvärld för att ta del av det vi värderar högst av allt – gemenskapen.

I Somersbys sortiment finns  spännande alkoholfria motsvarigheter till både mousserande vin och rosé i form av Somesby Sparkling Secco och Somesby Sparkling Rosé som passar perfekt till mingelmat och plock. Vår alkholfria äppel- och päroncider är numera klassiska favoriter för många.

Det har länge varit ett av Sveriges största cidervarumärken. Det är ett välkänt sådant med hög kännedom bland konsumenterna. De förknippar produkten med ett brett utbud av goda produkter som är av av hög kvalitet och passar många tillfällen. Och visst finns vi till många tillfällen. Man kan dela upp vårt sortiment under söt och halvtorr:

Söt: Fruktig cider med härlig sötma, passar dem som föredrar sötare drycker och passar perfekt till snacks och plockmat.

Halvtorr – Rosé, Secco och Spritz: Till de som vill ha ett alternativ till vin/bubbel, krispig och elegant med en fylligare smak.

BLI CARLSBERG KUND

ENKELT OCH SÄKERT ONLINE

Om du funderar på att bli kund hos Carlsberg och vill veta mer om alla fördelar kan du fylla i formuläret bredvid, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. På den här hemsidan har vi samlat intressant information om vårt sortiment och vår verksamhet, så att du får en tydlig bild av allt som Carlsberg kan göra för dig som leverantör.

Kontakta gärna oss på 020–55 25 25 ifall du har några frågor.

Intresseanmälan

The joy of simple pleasures