CARLSBERG SVERIGE

NCB Sortiment

Nya Carnegiebryggeriet är ett hantverksbryggeri beläget i gamla Luma fabriken i Stockholm. Den 10:e februari 2014 bryggdes den första ölen i bryggeriet och idag brygger vi öl älskad av många och som passar till alla typen av tillfällen, stora som små.

Mer om Nya Carnegiebryggeriets öl

Nya Carnegiebryggeriet är en gammal lampfabrik, där fyra bryggare och ganska många craftentusiaster utspridda över halva världen. Så började vår historia, and it’s still going strong. Hela historien började som en galen idé år 2007 med ett bryggeri innanför tullarna i Stockholm. Det slutade med ett bryggeri i en väldigt trång men vacker lokal i Hammarby Sjöstad. Sedan den 10:e februari 2014 har det skapats magi i den gamla lampfabriken Luma. Under våra år tillsammans, har vi bryggt över 150 olika öl. Vissa av brygderna har varit engångsbrygder där ölet försvunnit lika fort som de kommit. Men andra har bryggts sedan starten och som ännu bryggs idag.

Vi tycker om att vara innovativa och därmed hitta nya sätt att spark curiosity hos våra gäster och kunder. Än så länge har vi hunnit med att brygga öl på isblock från Torneälven, dessutom gammalt surdegsbröd och återvunnet avloppsvatten. Tillsammans har haft en enorm fascination för Witbier (?), bryggt öl på Hammabyhöjdens syrenklasar och även gjort påhittiga saker såsom Pina Colada-öl (den pratar vi dock inte högt om…). Att skapa god stämning, underhållande event och sprida ölkunskap och framförallt att erbjuda er god öl ligger i vårt DNA. Vårt mål är att vara en samlingsplats för öl, en hub för ölkultur och ölkunskap i Stockholm, oavsett vilken kunskapsnivå man ligger på. En plats att uppleva öl med alla sinnen.

Nya Carnegiebryggeriet

Som vision har vi alltid haft som vision att brygga det som faller oss in. Nya Carnegiebryggeriet öl har en unik historia och passar sitt unika tillfälle. Oavsett om vi brygger vår älskade Kellerbier eller vår ypperliga 100W.  Eller för en dag förvandlar bryggeriet till en smoothiefabrik och brygger vår hallonsuröl Halo så har varje öl en egen historia och en egen identitet.

BLI CARLSBERG KUND

ENKELT OCH SÄKERT ONLINE

Om du funderar på att bli kund hos Carlsberg och vill veta mer om alla fördelar kan du fylla i formuläret bredvid, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. På den här hemsidan har vi samlat intressant information om vårt sortiment och vår verksamhet, så att du får en tydlig bild av allt som Carlsberg kan göra för dig som leverantör.

Kontakta gärna oss på 020–55 25 25 ifall du har några frågor.

Intresseanmälan

En plats att uppleva modern ölkultur